skip to Main Content
Menu
Het Vlinderseizoen Is Begonnen – Oranjetipjes

Al weken naar uitgekeken en eindelijk, media april, waren daar de oranjetipjes weer. Voor mij is dat het begin van het vlinderseizoen!

Inmiddels hebben wij dan ook voor Vlinderreizen.nl data voor de excursies kunnen vast zetten. En – o wat een straf maar niet heus – eerst gaan we zelf de gebiedjes onderzoeken om te kijken of de vlindertjes er echt zijn. Dus binnenkort een weekendje Eifel in Duitsland en Viroinval in België. Heerlijk vooruitzicht! En de resultaten laat ik natuurlijk hier zien! En natuurlijk loop ik al regelmatig te speuren in de Biesbosch. Hoewel ik in Zeeland al 2 weken geleden icarusblauwtjes en bruinblauwtjes vond, kan ik zie hier in de buurt nog niet vinden. Dus daar moet ik nog even geduld voor hebben.

Hieronder een paar foto’s van de oranjetipjes.

Oranjetipje - FotoJudith.nl-3 Oranjetipje - FotoJudith.nl-2 Oranjetipje - FotoJudith.nl-4

 

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top