skip to Main Content
Menu
Roots – Foto Van De Maand

HeideblauwtjeAl vaker had ik gedacht om eens mee te doen aan de fotowedstrijd “foto van de maand” van het natuurblad Roots. Maar altijd vond ik wel een excuus om het niet te doen. Ik vond mijn foto’s niet goed genoeg of het thema sloot niet goed aan bij mijn foto’s. Maar ja, als het thema dan is “vlinders en libellen”, dan kan ik geen enkel excuus vinden om niet mee te doen. Dus ik heb een aantal foto’s geuploaded naar de site van Roots, waaronder dit heideblauwtje.

Groot was natuurlijk mijn verassing dat ik hiermee de eerste prijs heb gewonnen. Een grote afdruk van de foto is onderweg en een publicatie in het blad is de prijs. En natuurlijk eeuwige roem haha.

Deze foto kan je ook via mijn webshop bestellen, bijvoorbeeld als tuindoek.

Dit bericht heeft 6 reacties
 1. En wat hebben we nu geleerd? :-)
  Altijd mee doen want je foto’s zijn gewoon super mooi en van 1ste prijs kwaliteit.

  Dik verdient want het is een beauty.

  xxx

 2. Het is absoluut een prachtige foto. Die foto met de buitencanvas en de stoeltjes en bloemetjes vind ik zoooo mooi!!! Die kleurcompositie is geweldig!!!

  Gefeliciteerd meid, dubbel en dwars verdiend!!!

  xxxx

 3. Van harte gefeliciteerd !
  Zo’n mooi plaatje !
  Net zoals de andere foto’s die ik van jou gezien heb !
  Groetjes,
  Tanja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top