skip to Main Content
bosanemoon

Deze week was er een heel klein vleugje voorjaar te zien en te horen in de natuur. Voor woensdag werd een zonnetje in de ochtend beloofd, dus ben ik lekker naar een natuurgebiedje gegaan.

Toen ik aankwam zag ik (en hoorde ik) een groene specht van boom tot boom vliegen, op het wandelpad zaten wat puttertjes, op de boom naast mij een boomklever en tijdens het fotograferen van bloempjes hoorde ik veel ijsvogelgekwetter achter me. Even later scheurden twee ijsvogeltjes rakelings langs me heen, die waren druk bezig geweest voor het nageslacht denk ik.

Al speurend in het natte gras zag ik de eerste bosanemoontjes al heel voorzichtig boven de grond komen. En dat komt goed voor wat betreft de komende workshops!

Voor nu een fijn – en hopelijk zonnig – weekend!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top