skip to Main Content

Helaas moest ik deze week de komende workshops – weer – uitstellen. De beperkende maatregel waardoor we met maximaal 2 personen buiten mogen zijn werd niet versoepeld. Een beetje moedeloos werd ik er wel van, want weer deelnemers teleurstellen, reserveringen aanpassen enz.

Maar de dag daarna heb ik mezelf vermanend toegesproken (tel je zegeningen!) en ben ik naar het bos gegaan om deze mooie en fotogenieke bosanemoontjes dan maar zelf te fotograferen. In dit bos nam ik een jaar geleden mijn eerste instructievideo voor de JBN academie op ? over het fotograferen van voorjaarsbloemen zoals de bosanemoontjes.

Ps de instapkorting bij het aanmelden voor de academie is nog geldig tot 1 april (donderdag a.s.). Na je aanmelding kan je deze video en alle andere instructievideo’s, lessen en inspiratiefoto’s onmiddelijk bekijken. 

Fijn weekend!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top