skip to Main Content

Toen ik een tijdje geleden het oranjetipje zat te fotograferen, zag ik in het veld naast me een groepje prachtige reeën staan. Maar helaas te ver weg voor een mooie foto met mijn macrolens. Dus ben ik op een mistige vroege ochtend met de telelens terug gegaan in de hoop dat ik ze weer zou zien.

Als de wekker zo vroeg gaat is het geen feest, maar uiteindelijk is het heerlijk om daar helemaal alleen nog in de schemer te lopen, alle vogelgeluiden te horen en dan ineens in de verte een mooi reebokje te zien staan 😍.
Wat later ben ik ook nog richting de grutto’s gegaan. Plat op de buik in het natte gras, dus tot de laatste draad zeiknat en onder de modder kwam ik thuis. Mama had weer buiten gespeeld 😉.

Fijn weekend!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top