skip to Main Content

Als de wekker gaat voor een vroege fotosessie in de natuur, dan check ik altijd op mijn telefoon of het mistig is in de Biesbosch. Hoewel wij er bijna tegenaan wonen, gebeurt het vaak dat bij ons huis geen mist te zien is, maar zodra ik de polder in rijd, het prachtig mistig is.

Deze ochtend gaf het weerbericht op de telefoon aan dat het mistig zou zijn in de Biesbosch, yesss, dus ben ik snel op pad gegaan richting het water. Ik had al zo vaak langs het water gezeten met de hoop op mist boven het water, mooie kleuren in de lucht tijdens zonsopkomst en een leuke watervogel. Vaak miste ik 1 van die drie elementen, maar op deze ochtend viel het dan eindelijk samen.

Een mooie gekleurde lucht tijdens zonsopkomst (slechts ongeveer een kwartiertje), mist en een reiger die leuk poseerde in het watertje. Dat was genieten.

Fijn weekend!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top