skip to Main Content

Vorige week hadden Herbert en ik een paar daagjes vakantie op Texel, waar we – als altijd – logeerden in hotel Rebecca. Ik had mijn fotospullen wel bij me, maar had me voorgenomen wat rustig aan te doen. Lekker relaxen, genieten van elkaar en het lekkere eten. Echter de avond van aankomst zat ik in de tuin van het hotel en hoorde ik zachtjes mijn naam roepen…..dus ben ik verderop de tuin ingelopen en ja hoor, daar zaten een paar icarusblauwtjes en dikkopjes al op hun slaapplekje. Dus je snapt, de eerste de beste ochtend ging de wekker vroeg en heb ik al voor het ontbijt heerlijk kunnen fotograferen in de tuin.

Fijn weekend!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top