skip to Main Content
Menu
Weekend! Enjoy Nature (week 40_2019)

Door het herfstige weer de afgelopen week kwam ik vanzelf in de stemming om op zoek te gaan naar paddenstoeltjes. Deze drie ieniemienie paddestoelen was ik aan het fotograferen, toen ik het kleine insectje zag zitten. Dus heb ik snel de Laowa 60mm Ultra Macro op mijn camera geschroefd, zodat ik veel dichterbij kon komen. Met wat bloempjes van 1 van de vele springbalsemienen heb ik een roze achtergrond gecreëerd.

Overigens heb ik een artikel op mijn site geplaatst over hoe ik bij macrofotografie mijn statief gebruik. In dit artikel is ook de making-off van deze foto opgenomen.

Fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top