skip to Main Content

Helaas moest ik door de aangescherpte maatregelen m.b.t. het coronavirus wederom veel workshops en sloeptochten annuleren. Immers de maximale grootte van een groep mag op dit moment maar 4 personen zijn. Daarnaast is het advies zoveel mogelijk sociale contacten te vermijden. En daar hou ik me natuurlijk aan. Dit had tot gevolg dat ik aardig wat mensen moest teleurstellen maar gelukkig heeft iedereen begrip hiervoor. Natuurlijk vergt dit ook veel administratieve rompslomp, dus na dagen achter de computer te hebben doorgebracht was het heerlijk dat ik gisteren een dagje eekhoorntjes kon fotograferen in de mooie fotohut in Drunen.

Fijn herfstweekend!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top