skip to Main Content
Menu
Weekend! (Week 8_2019)

Na een paar intense weken, heb ik afgelopen vrijdag – na 17 jaar – afscheid genomen op school. Ik zal de collega’s van het Stedelijk Dalton Lyceum missen, maar…..ik kijk ook erg uit naar de toekomst. Want vanaf nu kan ik me fulltime met fotografie gaan bezig houden. Komende tijd zal ik extra workshops gaan inplannen, natuurlijk gaan we ook weer lekker varen met de JBNsloep en komen er allerlei leuke projecten aan.

Door alle drukte afgelopen week, kon ik zelf niet veel op pad om te fotograferen, dus ik grijp voor deze weekendfoto nog even terug naar de week daarvoor. Samen met Karina en Yvonne gingen we het workshopgebiedje voor sneeuwklokjes verkennen. Een lieveheersbeestje was de kers op de taart van die lekkere middag tussen de sneeuwklokjes!

Fijn weekend en geniet van deze zonnige zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top