skip to Main Content

De afgelopen dagen heb ik hard gewerkt om mijn website over te zetten van FotoJudith.nl naar Judith Borremans Nature Photography. Immers FotoJudith.nl gebruikte ik vooral toen ik nog fotoshoots deed. Omdat ik die niet meer doe en alleen nog maar met Natuurfotografie bezig ben, moest mijn site verhuizen. Dat was nogal een klus en ging niet zonder slag of stoot, maar wat ben ik nu blij met mijn nieuwe website!

Natuurlijk moet er nog veel verfijnd worden, maar de grootste klus is geklaard :).

Als eerste blog op mijn nieuwe site laat ik de paddestoelen zien, die ik de afgelopen weken heb gefotografeerd vlakbij huis. Namelijk in de Dordtse Biesbosch. Een prachtig gebied, waar ik graag struin, en waar dit jaar veel paddenstoelen waren te vinden.

Dit bericht heeft 14 reacties

    1. Dank je Annet. Deze zijn allemaal met de 100mm macro van Canon. Ik heb de lensbaby wel bij me, maar merk dat ik toch vaak weer terugval op de macrolens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top