skip to Main Content
oranjetipje

Ik zag al een enkel oranjetipje verschijnen op social media, dus ik deed gisteravond mijn ommetje langs de randen van het bos. Misschien zie ik er wel 1, maar het zal wel niet…..en yesss daar zag ik toch zo’n beauty hangen op zijn slaapplekje.
Je snapt het al……vanmorgen vroeg de wekker en vol goede moed naar het plekje terug.
Er hing mist over de velden, onderweg kwam ik reeën tegen en de groene specht liet flink van zich horen. Het was zwaar bewolkt, maar net langs de horizon was een randje licht. En toen de zon op kwam en daar net tussendoor piepte was het heel even magisch.

En dan deze beauty kunnen fotograferen, dat is echt een GOEDEvrijdag

Fijn Paasweekend!

oranjetipje
oranjetipje

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top