skip to Main Content

Sinds een tijdje wonen Herbert en ik in het Brabantse. Heerlijk rustig met een prachtig weids uitzicht op landerijen. Al tijdens de verbouwing zag ik regelmatig een buizerd op de schutting zitten. Nu het stof letterlijk en figuurlijk is neergedaald en de grootste klussen klaar zijn ben ik met mijn project “buizerd in eigen tuin” aan de slag gegaan. Met veel geduld heb ik de mooie vogels eerst laten wennen aan mijn schuiltentje en uiteindelijk ook aan de lens die uitsteekt. En na een paar keer voor niets in het tentje te hebben gezeten, lukte het dan eindelijk 1 van de mooie buizerds van dichterbij te kunnen fotograferen. Hoe gaaf is dat!

Fijn weekend!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top