skip to Main Content
Vleugel Van Een Libel

Van het bedrijf Fotovideoretail hebben wij een aantal spullen van Benro en Sunway gekregen, die deelnemers tijdens onze workshops kunnen gebruiken en uit testen. Handig!

Van de week kreeg ik van Fotovideoretail ook nog een prachtige lens toegestuurd om zelf uit te testen, namelijk de Laowa 25mm Ultra Macro. Met deze lens kan je extreme macrofoto’s maken. Afgelopen woensdag ben ik er voor het eerst mee aan de slag gegaan en wat leuk is dit om te doen. Ik moet hiermee wel behoorlijk uit mijn comfortzone, maar dat is een mooie uitdaging. Dus de komende tijd ga ik hiermee flink oefenen. Hierbij mijn eerste foto: een gedeelte van de vleugel van een libel.

Ik wens jullie een fijn weekend!

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top