skip to Main Content
tweekleurige parelmoervlinder

Vandaag heb ik mijn presentatie voor mijn lezing op het Naturetalksfotofestival, volgende week zaterdag, afgemaakt. Ik ga het vooral hebben over Compositie en Licht. Leuk om daarvoor door mijn foto’s te bladeren op mijn computer om de mooiste bij elkaar te zoeken.

De foto voor dit weekend bespreek ik ook in mijn lezing. Ik maakte deze afgelopen zomer. Een prachtig tweekleurige parelmoervlinder op het veldje naast onze B&B. De net opkomende zon zorgt voor mooi tegenlicht.

Fijn en zonnig weekend!

Ps Wil jij komen kijken en luisteren? Dan kan ik je 10% korting aanbieden op een toegangskaartje. Gebruik hiervoor de code judithtalks-2018.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top